Hunden Din Og Deg: Tips Og Råd

Hunder er gode kjæledyr for hele familien, men de kan også være mye arbeid. Å ha en sunn og lykkelig hund avhenger av din evne til å møte deres behov. Les videre for å finne noen nyttige tips for å skape et godt forhold til hunden din.

Hvis du tar med hunden din på tur, må du sørge for at du har et nylig bilde av dem tilgjengelig. Dette lar deg ha et bilde av ham hvis han går seg vill.

Når lærer opp din dukke eller hunden, oppbevare det møter kort! Eksperter sier at en hund har oppmerksomheten span av et lite barn, noen ganger mindre, og at lengre økter vil faktisk føre ham til å glemme alt du har lært sammen. Bruk positiv forsterkning og begrense treningsøktene til ikke mer enn 15 minutter.

Snakk med veterinæren om hva slags mat som er best for hunden din. Mye av tiden en hund kanskje ikke ønsker å spise noen merker av hundemat, kan dette gjøre dem syke. Være forsiktig når det gjelder hva du mate din pet.

Ikke alle er flinke til å trene hunder, så slutte å prøve hvis du ser ting ikke går så bra som planlagt. I stedet for å slå deg opp om det, komme i kontakt med en trener i ditt område. Siden de har mer erfaring med hunder, kan det være mye lettere for dem å trene din.

Å gi hunden et bad er avgjørende for helsen hans. Avhengig av hans størrelse og aktivitetsnivå, kaste ham i karet ukentlig eller månedlig og alltid bruke en sjampo som er laget for hunder og er pH balansert. Kjæledyr har forskjellige pH-nivåer enn mennesker, og en god hundesjampo vil la hunden din være ren med en vakker skinnende frakk.

Hvis du er på et stramt budsjett hjemme, tenke nøye før du får en hund. De faktisk koster hundrevis av dollar årlig, men mange mennesker ikke innser dette før de har faktisk Forked over pengene. Avhenger på størrelse og Stamgjest opprettholdelsen behov av din ny hunden, du det kan være får inne vei over din leder og tvunget å del med seg siden så sikre på forhånd.

Kjenner hundens oppførsel og kroppsrytmer godt, for å holde ham på sitt sunneste. Medisinske problemer presenterer seg ofte i små nyanser tidlig, og hvis du kjenner hunden din, vil du se dem. Vær oppmerksom på innspill og produksjon, søvnvarighet, energinivå og så videre for å holde oversikt over viktige saker som påvirker hans helse.

Løft hunden din riktig. Hvis du har en liten hund eller valp, legg den ene hånden under brystet og bruk den andre hånden for å støtte rumpa og bakbenene. Hvis du løfter en stor hund, løft dem fra undersiden støtte brystet ved hjelp av den ene armen og bruke den andre armen til å støtte deres bakre ende. Løft aldri en hund ved bakbena, halen eller nakken.

Det er ingenting som er det samme som lykken en hund bringer til alle. Likevel må du forstå hvordan du skal være en god eier hvis du vil at kjæledyret ditt skal ha et godt liv. Forhåpentligvis ga denne artikkelen deg nyttig informasjon om hvordan du skal ta vare på hunden din riktig.