Hvordan Ta Vare På En Hund

Hunden din er alltid der for deg. Uansett hva, en hund vil gjøre det som trengs for å sikre at du er i orden. Han passer alltid på deg, vil alltid ha din oppmerksomhet, og er alltid fornøyd med deg. Burde du ikke se hva du kan gjøre for ham? Her er noen tips for å hjelpe deg å være en god eier for hunden din.

Hunden din trenger et stimulerende miljø hvis det kommer til å leve et langt og sunt liv. Gi ham eller henne med en er egentlig ikke så vanskelig. Bare sikre du ta din hunden for gå hver dag, og kjøpet et par leker det du og din pet kanne lek med sammen.

Vær alltid forberedt på å plukke opp etter hunden din med en scoop og bag. Selv om de fleste tror at dette rett og slett er en høflig ting å gjøre slik at andre ikke tråkker i det, er hundens ekskrement faktisk farlig! Den inneholder en bakterie som kan forurense lokale forsyninger når den vaskes gjennom til grunnvann.

Din livsstil bør være en avgjørende faktor i hunderase som du velger. For eksempel, joggere kanskje ønske hundene det kanne løpe jevnsides med seg, istedet for en leketøy rase det kan ikke. Hvis du er en homebody, en liten hunden det lounger i nærheten en meget er en fint anfall. Oppdagelse en hunden det passer til din personligheten ville lage begge to av du glade.

Å gi hunden et bad er avgjørende for helsen hans. Avhengig av hans størrelse og aktivitetsnivå, kaste ham i karet ukentlig eller månedlig og alltid bruke en sjampo som er laget for hunder og er pH balansert. Kjæledyr har forskjellige pH-nivåer enn mennesker, og en god hundesjampo vil la hunden din være ren med en vakker skinnende frakk.

Regelmessig børsting hundens pels vil ikke bare stoppe kjæledyret fra å kaste på møblene dine. En daglig børste vil gjøre pelsen strålende og skinnende. Børsting fordeler hudens naturlige oljer gjennom hele hårfrakken for ekstra glans og mykhet.

Utleie din hunden vite hvem er mesteren! Hvis ikke ellers, en hunden ville ifølge sin natur anta det han er lederen av pakken-en gang denne er blitt etablerte det er en helt vanskelig å overtale seg ellers! Når disiplinere din hunden, være bedrift inne klang, bortsett fra sinnsro. Aldri straffe en hund på en fysisk måte, da dette vil føre til livslang mistillit. Også, når han oppfører seg, husk å prise ham!

Hold hunden varm om vinteren med det siste innen hundemote og tilbehør. Du tror kanskje det bare er for show, men hunder trenger beskyttelse mot elementene også! Å holde hundens poteputer tørre er avgjørende for helsen deres i subfrysende vær, så invester i semsket skinn eller skinnsko og plukk ham opp en frakk mens du er i gang. Lag dem i stedet hvis du er kreativ!

Hunden din gjør sitt beste for å sørge for at du er lykkelig. Det kan ikke være noen tvil om at han plasserer deg over noen andre. Det er derfor denne artikkelen ble skrevet, for å sikre at du returnerer tjenesten. Bruk tipsene som er lagt ut her for å hjelpe deg å være den typen eier hunden din fortjener.