Ideell Informasjon Alle Hundeeiere Bør Vite Om

Er ikke valper søte? De er morsomme og bedårende, men det er ikke alt. Før eller senere vil den bedårende valpen vokse til en hund. Han vil fortsatt være bedårende, men han trenger deg til å sørge for at han lever en sunn livsstil. Her er noen tips for å sikre at du kan ha en lykkelig, sunn hund.

Når du velger en hund for ditt hjem, ikke glem å anslå størrelsen det vil være som en fullvoksen voksen. Dette gjelder spesielt hvis du har små barn hjemme. Selv om en liten valp vil være søt, kan den vokse til en stor, hundre pund hund. Gjør noen undersøkelser på den gjennomsnittlige voksne størrelsen på rasene du vurderer.

Sørg for at hunden din får nok trening. Dette er viktig for omsorg for en lykkelig hund. Mange mennesker ikke gidder å trene hunden sin, tenker at turer er nok. Hunder er aktive skapninger og trenger å leke. Snakk med veterinæren din om hvor mye aktivitet hunden din trenger, og sørg for at han får det.

Hvis din hunden har lang håret, sikre å ta seg tid til trimme det fur i nærheten hans feet. Hvis du tillate din hundene ‘ håret å avle også lang, de kanne bli saker stakk inne deres fur. Dette kan føre til skader mellom putene i føttene og rundt neglene.

Hvis du ønske en hunden det arter frisk du må ta seg tid til riktig tog den. Hvis du ikke gjøre denne så du ville nært sikker være behandling med opptreden problemer for lengden av hundene ‘ livet. Trening er den eneste måten du kan hindre at dette skjer.

Hvis hunden din gjør noe du ikke liker, kan du prøve å unngå å bare si nei. For hunden din er det ikke mulig å forklare hva du vil at valpen skal gjøre. I stedet for å si nei hvis hunden din hopper, kan du prøve å få hunden din til å sitte eller legge seg ned. Ved å gjøre dette gir du hunden din en instruksjon om hva du skal gjøre.

Invester i et eget badekar hvis hunden din får hyppige bad. Kjøp et stort metallbasseng hvor du vil ha god plass til å skrubbe, men vil ikke risikere å tette rørene på badet. Å gi ham et bad ute og vekk fra glattheten i et porselenskar er også tryggere for deg

For å fraråde hunden fra å tygge alt i huset, kombinere like deler av vann, hvit eddik og eple-cider eddik i en spray flaske. Mildt tåke saker like skoene og paraply håndterer og denne burde slå tilbake din hunden. Hvis ikke, DAB litt Minty muskel salve på ting han er tilbøyelig til chomping og som skal fungere sikkert.

Det er flott å ha en søt liten valp. Men når du tenker på at valpen din vil vokse og trenger riktig omsorg, må du vite de riktige tingene for å holde hunden din godt. Tipsene i denne artikkelen kan hjelpe deg med å gjøre de riktige tingene, slik at dere begge kan være lykkelige.