Lær Om Hundeeierskap

En hund er en persons aller beste venn, som det sies. Millioner av hundeeiere vet at det er sant. Utfordringen at du må være like god en venn til hunden din som han er for deg. Hvis du bruker tipsene nedenfor, vil du kunne vite at du er en god venn til hunden din.

Aldri truffet hunden din. Der er bedre veier å tog en hunden uten har å ty til vold. Det best vei å tog en hunden er å forsterke positiv opptreden med behandler og oppmerksomheten. Negativ opptreden burde være håndterte med en streng og misbilligende stemme i motsetning til påfallende det dyr.

Pass på å holde hunden kjølig mens du reiser i løpet av sommeren med bil. Selv med din luften-forfatning opp på, hunden kanskje bli over-oppvarmet inne hans pet bærer. En enkel og rimelig mottiltak er frysing noen gallon mugger med vann og plassere dem i nærheten av ham hvor han kan krølle opp og avkjøles.

Uansett hvor pent hunden din oppfører seg, aldri ta den av eiendommen din med mindre den er i bånd. Et vilt dyr kan trekke sin oppmerksomhet og få ham til å løpe ut i fare, eller en uventet provokasjon kan resultere i en ubehagelig situasjon med andre mennesker og deres hunder. Du vil være å klandre hvis hunden din blir skadet for å være av hans bånd.

Velg og velg når du skal stelle hunden din. Du ønsker ikke å forsøke grooming når kjæledyret ditt er i spesielt spretten humør, fordi prosessen ikke vil gå bra. I stedet, gjør det bare når hunden din er rolig og sliten, som etter at du har tatt ham for en spesielt lang tur.

Utleie din hunden chew noe rawhide snarere enn kjøtt ben. Real bein kan bryte seg inn i biter som deretter kan bli farlig på grunn av hvor skarpe og små de kan være. Rawhide er helt frisk og forbedrer tennene, og derfor er å foretrekke fremfor dyre bein.

Ta deg tid og korriger dårlig oppførsel når du først ser den. Jo lenger du ignorerer det, jo vanskeligere blir det å korrigere det senere, og konsekvensene kan være alvorlige. Ikke bare vil det være vanskelig å dempe den dårlige oppførselen, han kan utgjøre fysisk skade på deg eller noen du elsker.

Utleie din hunden vite hvem er mesteren! Hvis ikke ellers, en hunden ville ifølge sin natur anta det han er lederen av pakken-en gang denne er blitt etablerte det er en helt vanskelig å overtale seg ellers! Når disiplinere din hunden, være bedrift inne klang, bortsett fra sinnsro. Aldri straffe en hund på en fysisk måte, da dette vil føre til livslang mistillit. Også, når han oppfører seg, husk å prise ham!

Positiv forsterkning er den beste måten å trene hunden din på. Du bør gratulere hunden din når den viser en god oppførsel, for eksempel ved å gi den en godbit eller klappe den. Snakk med hunden din med en myk stemme og sørg for at du roser den hver gang den gode oppførselen vises.

Etter å ha lest disse tipsene, bør du nå ha den informasjonen du trenger for å være en sann venn til dyret som alltid har vært tro mot deg. Bare sørg for at du prøver hvert tips ut for å se hva som fungerer best for deg og hunden din. På den måten er dere begge lykkelige.